Craiova – capitala moto a Olteniei in 2019

Hai ca iar ne adunaram cu sutele in fata Teatrului National. Si tot orasul a vuit de sunetul motoarelor, tobelor si cailor putere pe 2 roti. Asa am deschis noul sezon moto si speram ca am reusit sa atragem atentia tuturor participantilor la trafic ca si noi existam.

Ca in fiecare an, acest eveniment nu ar fi fost posibil fara sprijinul institutiilor care si-au dat concursul si, anume: Politia Romana, Jandarmeria Romana,Pompierii si Primaria Craiova. Pe aceasta cale, membrii clubului Oltenia Bikers doresc sa va transmita multumiri si avem increderea ca ne veti fi alaturi si in anii urmatori, la evenimente de acest fel, dar si pe strazi.

De asemenea multumim tutoror participantilor, aveti grija cum circulati, pentru ca si noi trebuie sa dam dovada de respect in trafic si civilizatie si pana data viitoare … ROCK ON !!!


Zeci de pasionaţi de motociclete s-au adunat ieri pe esplanada Teatrului Național „Marin Sorescu“ pentru a marca deschiderea sezonului moto.

https://www.gds.ro/Local/2019-05-13/zeci-de-motociclisti,-in-mars-pe-strazile-craiovei-galerie-foto/?fbclid=IwAR16PeDsO-8vfkdgUtPYY01q7w5c84WG9ARVKXLNeRVlKVWGac59Sjovmrs